Google Pixel 7 en Google Pixel 7 Pro: dit zijn de beste en leukste hoesjes (2024)

Ben jij trotse bezitter van de Google Pixel 7 of de Google Pixel 7 Pro? Dan wil je deze smartphone natuurlijk beschermen tegen krassen of barsten in het scherm. Je vind hier een overzicht met een aantal leuke maar vooral ook goede hoesjes voor je Pixel 7-smartphone.

Beste hoesjes voor de Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro

De Google Pixel 7 en de Google Pixel 7 Pro zijn de twee nieuwe high-end-toestellen van Google. De Pixel 7 krijgt een 6,3 inch QHD+ AMOLED-paneel met een verversingssnelheid van 90 Hz, de tweede generatie Google Tensor-chip en verbeterde camera's en camerasoftware. De Pixel 7 Pro heeft verder een groter 6,7 inch beeldscherm en de Pixel 7 heeft een kleiner 6,3 inch paneel. De Pixel 7 Pro krijgt daarnaast een 120Hz LTPO scherm terwijl de gewone Pixel 7 heeft een verversingssnelheid heeft van 90 Hz.

De nieuwe Pixels draaien op Android 13 en krijgen drie Android-upgrades en vijf jaar lang software-updates. Dit betekent dat de Pixel 7 (Pro) een upgrade zal krijgen tot en met Android 16 en beveiligingsupdates zal ontvangen tot en met 2027.

Gerelateerde artikelen

Google Pixel 7 Pro review: de beste prijs-kwaliteitverhouding? 20 oktober 2022 Google Pixel 7 review: de betere keuze? 25 november 2022

Spigen Slim Armor CS Backcover met ruimte voor 2 pasjes

Deze unieke case van Spigen heeft een bijzondere plek voor jouw pasjes. Het stoere metallic pantser kun je zonder moeite openschuiven en daar vind je ruimte voor twee pasjes, bijvoorbeeld je bankpas en je rijbewijs. Daarnaast is de hoes schokdempend en eenvoudig te bevestigen om jouw Pixel-telefoon.

Rosso Element Book Cover Wallet

Dit hoesje is gemaakt van kunstleer en biedt bescherming in een stijlvol, klassiek en tijdloos design. Met een hoogwaardig gladde en strakke afwerking is de Rosso Element dè klassieke optie voor je werk of vrije tijd.

Bellroy Leren Hoes

Deze Bellroy-hoes is gemaakt van hoogwaardig, ecologisch gelooid leer en gemaakt in samenwerking met Google. De hoes is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren.

Caseology Parallax Hoesje

Deze Caseology Parallax Hoesje heeft een zogenaamd 3D Hexa Cube Design en biedt verbeterde grip aan beide zijden. De case komt met een stijlvol uiterlijk uitgevoerd in twee kleur.

Nillkin Super Frosted Shield

De Nillkin Super Frosted Shield heeft extra stevige randen en extra stevig plastic op de achterzijde dat is voorzien van een matte afwerking. Dit alles voor een betere grip op je Google Pixel 7 en je telefoon krijgt een stijlvol uiterlijk. De backcover heeft verstevigingen in de hoeken en biedt daardoor een bescherming tegen vallen en stoten. De randen van het hoesje steken iets uit bij de camera. Zo is deze beschermd tegen krassen wanneer jij je telefoon vlak neerlegt.

Spigen Tough Armor Backcover metkickstand

Deze Tough Armor Backcover van Spigen is gemaakt van schokbestendig siliconen materiaal en beschikt over een pantser van krachtig kunststof. De hoes heeft aan de achterzijde een kickstand waardoor je de telefoon als standaard kunt neerzetten. Handig om even te netflixen in de trein.

Google Pixel 7 Hoesje Hard Plastic met Stoffen Afwerking

Dit Google Pixel 7 Hoesje met stoffen afwerking laat je smartphone er stijlvol uitzien. Daarnaast biedt het hoesje uitstekende bescherming tegen vallen, stoten en krassen. Door verhoogde randen bij het scherm en de camera genieten deze enige bescherming. De Back Cover voegt nauwelijks volume toe en door de stoffen afwerking krijgt je telefoon een stijlvol uiterlijk

UAG Scout Backcover

Ga voor een stoere look en de beste bescherming met deze Scout Backcover van UAG. De case voldoet aan militaire valtestnormen, is licht van gewicht en beschikt over randen van schokabsorberend siliconen materiaal.

Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro kopen

Google Pixel 7 kopen

De Google Pixel 7 en 7 Pro leggen net als hun voorgangers de focus op een uitstekende Android-ervaring met een snelle Tensor-chip, mooi scherm en scherpe camera’s met slimme AI-features.

€ 459

Winkelen op:

Google Pixel 7 en Google Pixel 7 Pro: dit zijn de beste en leukste hoesjes (14) Google Pixel 7 en Google Pixel 7 Pro: dit zijn de beste en leukste hoesjes (15) Google Pixel 7 en Google Pixel 7 Pro: dit zijn de beste en leukste hoesjes (16)

Google Pixel 7 en Google Pixel 7 Pro: dit zijn de beste en leukste hoesjes (17)

Google Pixel 7 en Google Pixel 7 Pro: dit zijn de beste en leukste hoesjes (18)

Google Pixel 7 en Google Pixel 7 Pro: dit zijn de beste en leukste hoesjes (19)

Google Pixel 7 Pro kopen

De Google Pixel 7 en 7 Pro leggen net als hun voorgangers de focus op een uitstekende Android-ervaring met een snelle Tensor-chip, mooi scherm en scherpe camera’s met slimme AI-features.

€ 699

Winkelen op:

Google Pixel 7 en Google Pixel 7 Pro: dit zijn de beste en leukste hoesjes (20) Google Pixel 7 en Google Pixel 7 Pro: dit zijn de beste en leukste hoesjes (21) Google Pixel 7 en Google Pixel 7 Pro: dit zijn de beste en leukste hoesjes (22)

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Google Pixel 7 en Google Pixel 7 Pro: dit zijn de beste en leukste hoesjes (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 6694

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.